Imunitet

Immuno boost novi proizvod Plantago čaja

Plantago kompanija koja već 20 godina uspješno uzgaja, otkupljuje, prerađuje i proizvodi čajeve, upravo je lansirala je svoj novi proizvod Biljna pomoć Imunitet – Immuno boost.

Vođeni vizijom da sve što je zdravo dolazi iz prirode, za recepturu ovog čaja Plantago čajevi su se oslonili na iskustva iz naroda koji spoznaje o ljekovitim svojstvima biljaka prenosi od svojih predaka i uz njihova saznanja a prema svim modernim standardima napravili potpuno prirodan čaj koji ne samo da ojačava imunitet već je i dobrog okusa.

Problem modernih društava je nedostatak vremena, svako od nas nema vremena da odete u prirodu i sebi ubere bilje koje će vam ojačati imunitet, Plantago je tu sa svojim jedinstvenim rješenjem u modernom pakovanju prilagođenom za pojedinačnu upotrebu i dostupnim u svim marketima.

Ono što ovaj čaj čini izuzetnim je Trava iva u narodnim izrekama opisana kao čudesna biljka „koja od mrtva pravi živa“. Svojim antiseptičkim djelovanjem uništava mikroorganizme, uklanja štetne tvari i čisti krv. Odličan je izbor za ljude koji su izloženi stresu. Kantarion je prirodan blagi neškodljivi antidepresiv, ubrzava metabolizam i čisti organizam. Kamilica jača imunitet, štiti od prehlade, temperature i alergija, smanjuje stres i održava jak imunitet.

Immuno boost novi Plantago čaj premijerno je pušten u prodaju početkom februara u dm drogeriemarkt Bosna i Hercegovina, te IDEA marketima u Crnoj Gori.

Dozvolite prirodi i Plantago potpuno prirodnim čajevima da ojačaju vaš organizam.

 

Nagradna igra koju smo sproveli sa našim partnerom Bingo doo tokom 2020, godine

polja kamilice

Na poljima kamilice

Prelijep proljetni dan smo proveli na poljima kamilice u Verićima ispod Kozare. Kamilica je u punom cvatu, dio je pobran i suši se u sušarama. Sve opojno miriše na kamilicu.

Kad je hladan dan treba nešto da nas ugrije i da nam dodatnu energiju. Kliknite na sliku i pogledajte našu priču sa sarajevskih ulica.